produk

tentang Kami

Dongguan Geulis ngagurilap Kado Co., Ltd.

Kalawan situs manufaktur leuwih 64.000 méter pasagi sarta leuwih ti 2500 pagawe ngalaman, ditambah pabrik electroplating otomatis panganyarna na enamel lemes mesin dispensing warna, urang ngaleuwihan pesaing urang di efisiensi tinggi, spesialis, kajembaran jeung kualitas produk alus teuing, hususna keur kuantitas badag diperlukeun sakeudeung atawa desain pajeulit diperlukeun pagawe ngalaman.Dedicated ka kontrol kualitas ketat tur layanan palanggan wijaksana, anggota staf kami ngalaman salawasna sadia pikeun ngabahas sasuai ka nu Anjeun tur mastikeun kapuasan customer pinuh.

Sertifikasi pabrik

WARTA

  • Sulaman custom & anyaman patch

    Sulaman custom & anyaman patch

    Tambalan bordir & labél anyaman moal pernah kaluar tina gaya sareng langkung populer tibatan merek fashion sareng ikon gaya museurkeun kana hiasan klasik.Patch anu terang, warni sareng lucu kalayan frasa sareng desain anu unik dina dada atanapi panangan parantos ngumpulkeun rébuan resep sareng repost dina ...

  • Custom Made Koozies

    Custom Made Koozies

    Di sagigireun pembuka botol khusus, coaster, stopper anggur, pesona anggur dina bahan logam & silikon, tim kami komitmen pikeun ngembangkeun langkung seueur ngeunaan produk sareng tawaran karesep urang, ku kituna Kado Geulis Ngagurilap ogé mangrupikeun tempat anu anjeun badé ngaropea koozie anjeun. .Nu pasti, k...

  • Rupa-rupa Keychains Exquisite

    Rupa-rupa Keychains Exquisite

    Pilari produsén anu tiasa nyayogikeun rupa-rupa gantungan konci anu endah?Kado Geulis Ngagurilap bakal janten pilihan anu saé anjeun.Kami mangrupikeun produsén gantungan konci sareng produsén ti saprak 1984, gantungan konci anu didamel khusus tiasa dipersonalisasi dina bentuk, ukuran, atanapi warna naon waé.Di sagigireun motif pinuh lemes PVC keyc ...

  • Gelang Silikon Sénsitip Panas, Coasters, Cup Covers

    Gelang Silikon Sénsitip Panas, Coasters, Cup Covers

    Bosen ku gelang silikon tradisional, coaster sareng hoyong nyiptakeun produk promosi anu langkung narik?Di dieu kami hoyong nyarankeun pinggel silikon sénsitip panas ieu, coaster, panutup cangkir ka anjeun.Barang-barang ieu robih warna nalika kakeunaan panas atanapi ku panas tina panangan anjeun,...