produk

tentang Kami

Dongguan Pretty Shiny Gifts Co., Ltd.

Kalayan situs manufaktur langkung ti 64,000 méter pasagi sareng langkung ti 2500 padamel anu berpengalaman, ditambah pabrik éléktroplating otomatis otomatis sareng mesin dispensing warna enamel lemes, urang ngaleungitkeun pesaing kami dina épisiensi tinggi, spesialis, tulus sareng kualitas produk anu saé, khususna pikeun jumlah anu ageung diperyogikeun sakedap atanapi desain rumit diperyogikeun padamel anu berpengalaman. Didedikasikan pikeun kontrol kualitas ketat sareng layanan palanggan anu bijaksana, anggota staf anu ngalaman kami salawasna sayogi pikeun ngabahas sarat anjeun sareng mastikeun kapuasan pelanggan pinuh.

Sertifikasi pabrik

BERITA

  • Alat tulis Nyetél Kado Partéi Barudak

    Set alat tulis mangrupikeun nomina masal anu ngarujuk kana bahan wring anu didamel sacara komersil, kalebet kertas potong, amplop, alat tulisan, kertas bentuk kontinyu, sareng perlengkapan kantor anu sanés. Mangrupikeun usum sakola anyar pikeun Séptémber payun. Naha anjeun parantos nyiapkeun sababaraha stati ...

  • Lambang Paduan Séng & Lencana

    Paduan séng mangrupikeun bahan anu langkung serbaguna kalayan kirang watesna, dibandingkeun sareng pin enamel kuningan, lambang alloy séng & lencana langkung épéktip khususna nalika jumlah pesanan ageung atanapi ukuran pin ageung. Pikeun badge alloy séng ageung, éta tiasa langkung ipis sareng les ...

  • Pesona Logam Berkualitas Tinggi

    Naha anjeun badé ngadamel jimat logam kualitas luhur pikeun asesoris anjeun? Punten sumping sareng ngiringan kami, Kado Monyét Anu Cantik bakal minuhan kahoyong urang sareng nyandak ideu anjeun kana kahirupan nyata. Kami nawiskeun desain terbuka ageung pikeun kalung pendant, pesona gelang, pesona piaraan, ornamén Natal kanggo anjeun ...

  • Kumpulan Produk TPU Biodegradable

    Anjeun panginten aya bewara yén usum panas sareng usum panas, usum tiis sareng tiis dina usum salju. Perlindungan lingkungan janten kedah. Marengan jalma-jalma kana panyalindungan perlindungan lingkungan langkung luhur & langkung luhur, saluyu sareng éta, barang-barang anu tiasa janten biodegradable mangrupikeun hiji trend. Kacuali ...