Dongguan Pretty Shiny Gifts Co., Ltd.

Kado Profesional & Suplier Premium

Kami mangrupikeun panyadia barang-barang souvenir logam, lapel pin & lencana, medali, koin tantangan, gantungan konci, lencana pulisi, sulaman & anyaman tambalan, lanyard, aksesoris telepon, topi, alat tulis sareng barang-barang promosi anu sanés.

 

Hatur nuhun kana pangrojong ku pabrik sareng situs manufaktur langkung ti 64,000 méter pasagi sareng langkung ti 2500 padamel anu berpengalaman ditambah pabrik éléktroplasi otomatis panganyarna sareng mesin dispensing warna enamel lemes, urang ngaleungitkeun pesaing kami dina épisiensi tinggi, spesialis, tulus sareng kualitas produk anu saé, khususna pikeun jumlah ageung diperyogikeun sakedap atanapi desain rumit diperyogikeun padamel anu berpengalaman. Didedikasikan pikeun kontrol kualitas ketat sareng layanan palanggan anu bijaksana, anggota staf anu ngalaman kami salawasna sayogi pikeun ngabahas sarat anjeun sareng mastikeun kapuasan pelanggan pinuh.

 

Ngarasa bébas ngirim desain anjeun kalayan spésifikasi ka kami, Dongguan Pretty Shiny Gift Co., Ltd. mangrupikeun sumber anjeun pikeun kualitas, nilai, sareng jasa.

SJJ building

Saha urang damel kerjasama?

Norma dasar urang pikeun tanggung jawab sosial - Low Lead, Phthalate Free sareng lengkep ramah lingkungan pikeun minuhan standar uji organisasi internasional, ditambah kaamanan kuli sareng kakuatan kakuatan padetna sorangan, pangiriman gancang, kualitas klasik sareng harga kalapa, pabrik Dongguan ngagaduhan lulus audits sareng kéngingkeun otorisasina ti mérek sareng perusahaan anu kasohor di dunya, sapertos SEDEX, Disney, NBCUniversal, McDonald, Starbucks, Coca Cola sareng Bureau VERITAS.

Rakan kooperatif

comp

Kakuatan:

  • TEU Watesan MOQ
  • Kami teu ngagaduhan watesan MOQ kana pesenan, anjeun tiasa nempatkeun pesen anjeun dina ukuran naon waé anu cocog sareng kabutuhan khusus anjeun.
  • Kapuasan Kualitas
  • Kapang Precision, téknologi profésional, pagawean ati mastikeun barang dilarapkeun kami anu salawasna minuhan pamundut anjeun.
  • Harga hébat
  • Tanpa margin impor atanapi perusahaan dagang, anjeun bakal nampi harga beuli langsung pabrik ti kami.
  • Layanan Palanggan
  • Kalayan taun pangalaman bisnis, komunikasi anu saé sareng wawasan kana kabutuhan konsumén, kami ngarencanakeun léngkah salajengna sateuacanna sareng nyayogikeun palayanan propésional anu lengkep.
  • Dina waktos Pangiriman
  • 2500 pagawé plus prosés electroplating / polishing sareng pewarnaan otomatis canggih, anjeun tiasa pinuh ngandelkeun kami tanpa hariwang ku pangiriman.

 

  • One Stop Service
  • Ti rarancang, produksi, QC, ngepak dugi ka kiriman, nyumponan sadaya kabutuhan anjeun sakali.

Tenét Bisnis:

● Dianggo Pikaresepeun

● Silih percanten

● Aksi Agrésif

● Babagi Kamulyan