Kantong

Grosir Balanja kantong balanja dilipat, tas non-anyaman, kantong kanvas, ransel, ramah lingkungan, kalembutan & awét. Barang promosi idéal dina harga kalapa pikeun iklan & bisnis.


Detil Produk

Ayeuna ngajengkeun kahirupan anu ramah lingkungan, urang kedah nyobian sakedik nganggo kantong pakai nalika balanja, maka kantong anu tiasa dianggo deui mangrupikeun gaganti anu paling saé pikeun kantong anu tiasa dianggo. Pretty Shiny Gifts Inc. nyayogikeun seueur jinis kantong bahan perlindungan lingkungan anyar, pengadaan bahan baku sareng pabrik gampang. Sababaraha kali dianggo pikeun ngahémat sumberdaya.

 

Kantong anu tiasa dianggo deui tiasa sering dianggo dina kahirupan urang sadidinten, kantong ieu janten cara anu mangpaat pisan pikeun ngaiklankeun sareng promosikeun, ogé mangrupikeun cara anu ekonomis pikeun iklan atanapi promosi mérek anjeun, organisasi. Anjeun tiasa ngaropea logo atanapi pesen naon waé. Kantong ogé tiasa dijual salaku kado. Kami nampi desain busana anjeun.

 

Kadieu! Hubungi kami kéngingkeun kantong khusus anjeun.

 

Spésifikasi

  • Kantong bahan anu sayogi:
  1. Kantong sanés (60g / 75g / 90g / 100g / 120g / 150g sayogi)
  2. Kantong kanvas (6oz / 8oz / 10oz sayogi)
  3. Kantong jaring katun
  4. Kantong lawon Oxford (210D / 420D sayogi)
  •  Prosés Logo: Silkscreen print / offset print / transfer panas / logo sulaman
  • Ikatan: Rét / tali katun / logam / gesper plastik

 

Kaunggulan tina Nkantong onwoven:

• Éta tiasa diseuseuh, awét sareng napas, ogé anti alérgi, lemes sareng hampang.
• Alat mérek anu ngagurilap pikeun ngamajukeun sabab tiasa nyetak logo na.
• Kantong aman sareng henteu toksik ramah lingkungan.
• Ngajagi lingkungan: panggunaan na bakal ngirangan polusi taneuh anu disababkeun ku kantong plastik. Éta didaur sareng dianggo deui. Gampang dékomposisi salaku kantong anu henteu dianyam terurai dina 6 sasih, henteu sapertos kantong plastik anu peryogi mang taun-taun pikeun leres-leres terurai.

• Cocog pikeun jalma sagala umur.

 

Kaunggulan tina kanvas kantong:

• Bahan baku kantong kanvas didamel tina bahan alami, anu ramah lingkungan sareng biodegradable.

• Kuat sareng awét, ogé langkung gampang dibersihkeun.

 

Kauntungan Cotton net kantong:

• Gaya pantun

• kapasitas Super manjang tur badag

• Ringan sareng gampang ngarangkep

 

Kauntungannana Oxford lawon kantong

• Awet

• Gampang dikumbah sareng garing-garing


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami