Pembuka botol mangrupikeun alat inti pikeun hadiah promosi sareng pilihan kado kanggo palayan bar khusus, hotél, kulawarga, supermarket atanapi panggunaan mérek sareng sajabana. Hadiah Lumayan Ngilap ngahasilkeun seueur pembuka botol dina gaya, bahan, warna, bentuk sareng ukuran anu béda-béda numutkeun béda kasempetan jeung tujuan. Dina raraga minuhan macem-macem paménta, urang gaduh kapang anu aya ti kualitas standar dugi ka luhur, anjeun tiasa milih laser atanapi logo percetakan ka aranjeunna langsung pikeun ngajantenkeun janten jinis unik anjeun nyalira, ogé wilujeng sumping kirimkeun logo sareng mérek anjeun di luar sana ku mesen botol khusus openers ti kami.     Spésifikasi: Pilihan: Pembuka botol bir promosi, pembuka botol kartu kiridit, pembuka botol buatan khusus, desain pembuka muka. ● Bahan Anu sayogi: Perunggu, Beusi, Paduan Séng, stainless steel, Aluminium, jsb. ● Ukuran: ukuran desain kabuka & ukuran khusus aya. ● Warna Plating: Emas, Pérak, Perunggu, Nikel, Tambaga, Rhodium, Chrome, Nikel Hideung, parunggu Antik, Pérak antik, tambaga Antik, Emas Satin, Pérak Satin, warna ganda plating, jst. ● Logo: Dicap, Casting, poto dipahat, Diukir, Dicét atanapi Dicitak dina hiji sisi atanapi sisi duaan, jst. ● Ragam pilihan prosés, Rupa-rupa desain kabuka sareng custom made sayogi. ● Pakét: Pangemasan ageung, Pakét kotak kado ngarobih atanapi numutkeun pamundut pelanggan