Naha anjeun nyangkut dina "laut mobil" sareng panasaran hartosna lencana gril mobil? Simbol logam dina mobil tiasa ditingali dina kahirupan urang unggal dinten. Simbol anu béda mangrupikeun nilai sareng tradisi masarakat pituin. Nalika anjeun ngagaduhan mobil, kumaha tetep di luar panto tanpa warna luntur mangrupikeun patarosan? Kami nyarankeun pisan yén matémat enamel anu sesah anu disebatna ogé cloisonné. Éta mangrupikeun salah sahiji bahan bubuk tiasa ngajaga warna simbol awét sareng abadi. Di sagigir enamel heuras, pabrik urang ogé ngagaduhan imamel anu keras, enamel lemes, percetakan kanggo ngabéréskeun sadaya detail logo lencana mobil. Masing-masing nganggo karajinan tangan anu luar biasa, wilujeng sumping ka pabrik urang kanggo ngabagi preferensi anjeun pikeun cara anu pangsaéna pikeun ngadamel lencana mobil idéal anjeun.     Sciri khas: ● Prosés: Nyiapkeun karya seni, ukiran kapang, ngalereskeun warna, ngabakar kélisonné, rajam, ngarakit, plating rak, mariksa kualitas ● Fitur: Permukaan awét, tahan panas, tahan cai, anti minyak sareng cairan anti mobil ● Aplikasi: hiasan mobil, souvenir atanapi hadiah bisnis pikeun perusahaan organisasi. tyuk