Dongguan Pretty Shiny Gifts Co., Ltd.

Alamat

Kamar 101, Gedong 1, No. 26 Xiansha Xingguang Jalan, Kota GaoBu, Kota DongGuan, Propinsi GuangDong, Cina

Telepon

Jualan: 86-0769-88877898

Sokongan: 0086-13580724327

Jam

Senén-Jumaah: 9:00 énjing ka 6 sonten

Saptu / Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami