Penghapus

Penghapus penting pikeun laci alat tulis anjeun atanapi kotak pensil, anu bakal mupus kagagalan anjeun sareng sadaya kasalahan anu anjeun damel dugi ka ayeuna. Penghapus mangrupikeun asesoris méja anu penting pikeun murid sareng aranjeunna tiasa ngagunakeunana nalika ngagambar, skétsa atanapi menerkeun naon-naon.


Detil Produk

Penghapuss mangrupikeun hal anu penting pikeun laci alat tulis anjeun atanapi kotak pensil, anu bakal mupus kagagalan anjeun sareng sadaya kasalahan anu anjeun damel dugi ka ayeuna. Penghapuss mangrupikeun asesoris méja anu penting pikeun murid sareng aranjeunna tiasa ngagunakeunana nalika ngagambar, skétsa atanapi menerkeun hal.

 

Sadayana promosi kami pamupuspikeun barudak didamel tina bahan anu henteu-toksik, janten anjeun teu kedah hariwang ngeunaan murangkalih anu kasulitan ku éta. 100% bahan non-toksik, sasuai sareng standar uji EN71, CPSIA, ASTM, ngahontal. Desain khusus sareng sababaraha jinis bungkus sayogi.

 

Fitur:

  •    Cocog pikeun sagala umur
  •    Harga wajar
  •    Minuhan daya tahan sapopoe
  •    Bahan TPR henteu-toksik
  •    Jasa OEM wilujeng sumping

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami