2
Abdi énggal dina kado khusus. Dimana kuring ngamimitian?

Anjeun bisa dimimitian ku ngirimkeun pamundut pikeun cutatan gratis ngalangkungan halaman wéb kami, atanapi email kami langsung sareng komunikasi sareng kami matéri, ukuran, kuantitas sareng ideu desain naon waé pikeun barang-barang anu anjeunustomisasi.

Naon tarekat minimum anjeun?

Sacara umum, salah sahiji anu minimum tapi mahal, janten biasana jalma nganggo 100 pcs per desain.
Harga potongan sareng MOQ fleksibel ku barang anu béda.

Sakumaha seueur produk anjeun?

Kami utamina nyayogikeun kado & premium anu didamel khusus, aya sababaraha desain kabuka pikeun dipilih sareng henteu saham atanapi langkung barang anu dijalankeun pikeun dijual. Harga bakal bénten-bénten tina desain, ukuran, warna, bérés sareng kuantitas, mangga dihubungi ku kami via sales@sjjgifts.com; sjjgifts@gmail.com.

Kumaha kuring tiasa mesen?

Sakali anjeun parantos nyayogikeun persetujuan tinulis pikeun desain anjeun, anjeun tiasa mesen ngalangkungan email.

Naha kuring bakal tiasa ningali naon kado anu disesuaikan kuring bakal katingali sateuacan produksi?

Leres. Kami bakal nyayogikeun karya seni digital warna lengkep pikeun persetujuan anjeun. Mock-up ieu bakal kalebet rendering seniman ngeunaan barang anu dipesen ku anjeun sapertos ogé pecahan warna anu dianggo dina desain anjeun.

Sabaraha lami deui pikeun nampi barang kuring?

Ti saprak waktos disatujuan karya seni, anjeun panginten ngarepkeun barang kado nyalira dina waktos 14-21 dinten.

Naha anjeun ngajamin pangiriman produk anu aman sareng aman?

Leres, kami salawasna nganggo bungkusan ékspor anu berkualitas. Kami ogé nganggo pengepakan bahaya khusus pikeun barang bahaya sareng pengirim panyimpenan tiis anu diverifikasi pikeun barang sénsitip suhu. Bungkusan spesialis sareng syarat bungkusan anu henteu standar tiasa janten biaya tambahan.

Naon metode pengiriman barang anu anjeun anggo?

Kargo udara / Laut, FedEx / UPS / DHL

Hoyong damel sareng urang?