Panyekel Inuman Neoprénan

Panyekel Minuman Neopréni Ogé katelah tiasa koozie, tiasa langkung tiis, wadah botol, wadah Bir. Dijieunna tina bahan neoprene 3mm-5mm. Ringan. Anu tiasa alit tiasa nyepeng 12 kaleng OZ kaléng Cola / bir / sprite atanapi inuman sanés. Ukuran gedé pikeun botol kaca atanapi inuman botol plastik. Bahanna t ...


Detil Produk

Panyekel Inuman Neoprénan

Ogé kawanoh salaku tiasa koozie, tiasa langkung tiis, wadah botol, wadah Bir. Dijieunna tina bahan neoprene 3mm-5mm. Ringan. Anu tiasa alit tiasa nyepeng 12 kaleng OZ kaléng Cola / bir / sprite atanapi inuman sanés. Ukuran gedé pikeun botol kaca atanapi inuman botol plastik. Bahanna cekap cekap pikeun nyegah parobihan suhu cair gancang pisan. Pangsaéna pikeun persaingan olahraga / panggunaan mobil / kagiatan di luar atanapi acara anu sanés anu sanés pikeun nyandak inuman, tetep suhu inuman langkung caket sateuacan anjeun lebet kana éta. Teras anjeun tiasa kéngingkeun deui inuman anu raos. Sareng tahan shock, inuman botol kaca moal gampang rusak saatos ditunda wadah ieu. Bahan ieu tiasa dicuci, gampang dibersihkeun, tahan cai, manteng sareng awét.

Spésifikasi

  •    Bahan: 3-5mm ketebalan neoprene
  •    Rarancang: Gaya aya atanapi bentuk anu disesuaikan, sapertos kaos oblong.
  •    Logo: Silkscreen print / logo mindahkeun panas.
  •    Lampiran: Plastik / logam hook atanapi cingcin beulah logam. Ogé tiasa ngadamel cecekelan tambahan. Teras tiasa ngajantenkeun inuman gampang dibawa.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami