Kotak Pensil & Kasus Pensil

Pensil, pamupus, penguasa, teuing alat tulis hésé dipendakan dina kantong sakola, sareng éta ogé butuh rohangan? Janten anjeun peryogi kotak pensil atanapi kantong, éta tiasa ngabantosan anjeun pikeun nyimpen sadaya alat tulis dina hiji tempat, kéngingkeun anu langsung dipikahoyong.


Detil Produk

Pensil, pamupus, penguasa, teuing alat tulis hésé dipendakan dina kantong sakola, sareng éta ogé butuh rohangan? Janten anjeun peryogi kotak pensil atanapi kantong, éta tiasa ngabantosan anjeun pikeun nyimpen sadaya alat tulis dina hiji tempat, kéngingkeun anu langsung dipikahoyong.

 

Kami gaduh macem-macem jinis potlot sareng kantong, OEM / ODM sadayana wilujeng sumping, kalebet kantong pensil VC, kasus pensil multifungsi, kantong pensil kapas, kasus pensil jeli, kasus pensil EVA, kantong kantong pensil PVC, sareng sajabana.

 

Katerangan:

  •  Desain anu béda nyumponan kabutuhan anu béda-béda, cocog pikeun panggunaan kantor & sakola.
  •  Non-toksik, gratis bau, épék touch lemes, waterproof
  •  Pengerjaan anu saé & desain praktis, kualitas, gampang dibuka sareng nutup
  •  Patuh kana standar uji EN-71, REACH, CPSIA sareng ASTM
  •  Kado anu luar biasa pikeun murangkalih / budak awéwé / budak awéwé, sapertos ulang taun, Natal, hadiah pujian atanapi uih deui ka pasokan sakola

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami