Asah Pensil

Asah pensil mangrupikeun alat anu tiasa ngalaksanakeun tugasna kalayan gancang sareng éfisién. Gaya mana tina ujung pensil anu anjeun peryogikeun, anu langkung ngasah bakal ngabantosan anjeun pikeun ngahontal éta. Asah pensil mangrupikeun produk anu diperyogikeun pikeun murangkalih, tukang ngasah plastik kalayan wilah logam.


Detil Produk

Asah pensil mangrupikeun alat anu tiasa ngalaksanakeun tugasna kalayan gancang sareng éfisién. Gaya mana tina ujung pensil anu anjeun peryogikeun, anu langkung ngasah bakal ngabantosan anjeun pikeun ngahontal éta. Asah pensil mangrupikeun produk anu diperyogikeun pikeun murangkalih, tukang ngasah plastik kalayan wilah logam. Kalayan rupa-rupa pengasah pensil anu tiasa dipilih, gampang mendakan pilihan anu cocog sareng kabutuhan anjeun, kado anu hadé pikeun deui usum sakola.

 

Fitur:

  •    Asah pensil sareng warna campuran khusus tiasa nyumponan kabutuhan anjeun salami lami / iraha waé.
  •    Penampilan karton imut, murangkalih bakal langkung resep sareng resep
  •    Plastik ramah lingkungan sareng agul logam aman ngamungkinkeun anjeun muterkeun patlot langkung lancar.
  •    Ukuran anu saé; tiasa gampang ditempatkeun dina kotak pensil, saku atanapi panangan, ngarobih ukuran anjeun.
  •    Sampurna pikeun jalma déwasa sareng murangkalih dianggo di sakola, kantor, bumi, proyek seni, sareng sajabana Ganjar pikaresepeun saatos kagiatan kelas hébat.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami