Kami produsén propésional sareng panyadia aksésoris telepon sélulér di Cina sareng parantos komitmen pikeun nyayogikeun jasa OEM / ODM ka grosir, merek, perusahaan sareng distributor global. Jinis produk utama kami kalebet kasus telepon sélulér anu disesuaikan, wadah telepon sélulér, asesoris telepon sélulér, tali telepon, tukang ngabersih layar sélulér, sareng sajabana Tina sababaraha fungsi pikeun bahan, kalebet bahan PVC, silikon, logam, microfiber, TPU sareng PC. Kaseueuran aksésoris telepon sélulér kalayan cetakan anu aya henteu ngecas biaya kapang.     Asesoris telepon khusus sareng desain khusus anjeun, logo, label pribadi, sareng bungkusan. Jelajah rupa-rupa kasus kami, anu gaduh cincin, telepon sareng seueur deui.