Kasus Telepon

Kasus telepon kami didamel nganggo TPU kualitas luhur atanapi fleksibel lemes sareng silicone. Ogé tiasa ngadamel dina aluminium sareng gelas tempered kalayan magnét, nutupan tukang sareng juru telepon. Jenis bahan ieu henteu ngan ukur tiasa ngajagi telepon anjeun tina goresan sareng shock, tapi ogé awét, nyaman sareng tahan cai.


Detil Produk

Kasus telepon kami didamel nganggo TPU kualitas luhur atanapi fleksibel lemes sareng silicone. Ogé tiasa ngadamel dina aluminium sareng gelas tempered kalayan magnét, nutupan tukang sareng juru telepon. Jenis bahan ieu henteu ngan ukur tiasa ngajagi telepon anjeun tina goresan sareng shock, tapi ogé awét, nyaman sareng tahan cai.

Spésifikasi:

  •    Kasus langsing sareng enteng, awét fléksibel anu ngajaga layar anjeun
  •    Fee kapang gratis nalika milih ukuran / bentuk urang aya
  •    Logo khusus anu didamel dina telepon tiasa percetakan UV digital atanapi percetakan layar
  •    Pabrik diaudit Sedex, kami yakin bakal nyayogikeun produk anu saé
  •    MOQ rendah kawates, nawiskeun jasa OEM.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami