Panyekel Telepon

Kami nawiskeun sababaraha wadah telepon sélulér kalebet dudukan dering telepon, mobil telepon dipasang, wadah telepon setir mobil, wadah telepon tablet, wadah telepon panangan panjang anu fleksibel, sareng sajabana. Panyekel kualitas tinggi sareng telepon kuat tiasa disayogikeun ku kami. Fitur: Cetakan: Muatan kapang gratis kanggo desain anu aya ....


Detil Produk

Kami nawiskeun sababaraha wadah telepon sélulér kalebet telepon ring telepon, mobil telepon dipasang, setir telepon setir mobil, wadah telepon tablet, wadah telepon panangan panjang anu fleksibel, sareng sajabana Panyekel telepon anu berkualitas sareng kokoh tiasa disayogikeun ku kami.

Fitur:

  •    Kapang: muatan kapang Gratis pikeun desain anu aya.
  •    Bahan: Plastik, Logam, Silikon, Lemes PVC, ABS + Silikon, jsb.
  •    Prosés Logo: Percetakan silkscreen, Warna dieusian, Percetakan digital, Percetakan laser, jst.
  •    Jasa OEM sayogi, didamel khusus.

Panyekel cincin kalayan strip magnét tiasa gampil dipasang dina telepon anjeun, tiasa dibabawa, praktis sareng tiasa 360 derajat ngurilingan sudut anu dipikahoyong.

Panyekel telepon / mobil setir mobil mobil tiasa ngabantosan anjeun ngalereskeun telepon pinter dina dasbor atanapi kaca mobil pikeun gampang ditingali, leupaskeun panangan anjeun sareng jaga telepon stabil pikeun gampang dianggo.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami