Pembersih Layar Telepon

Telepon saréréa ngadukung haosan sadidinten, sareng sentuhan anu teras-terasan bakal noda telepon sélulér, sareng pangotor tina kokotor kedah dibersihkeun ti jaman ka jaman. Sareng kumaha ngabersihkeun Smartphone anjeun panginten anjeun heran? Nganggo layar kami sareng wéb layar caket kalayan anjeun tiasa méréskeun ...


Detil Produk

Telepon saréréa ngadukung haosan sadidinten, sareng sentuhan anu teras-terasan bakal noda telepon sélulér, sareng pangotor tina kokotor kedah dibersihkeun ti jaman ka jaman. Sareng kumaha ngabersihkeun Smartphone anjeun panginten anjeun heran? Ngagunakeun wiper layar kami sareng cleaner layar caket kalayan anjeun tiasa ngabéréskeun masalah ieu.
Lengket Screen Cleaner didamel tina lawon microfiber ultra halus, tiasa kalayan gampang ngaluarkeun minyak, kokotor sareng sidik tina layar kalayan aman. Éta tiasa dikumbah sareng dianggo deui sababaraha kali. Kami ogé ngagaduhan jinis wiper layar anu sanés didamel tina pvc lemes sareng kulit pu sareng backside dilaminasi ku microfiber salaku bersih. Henteu ngan ukur tiasa ngabersihkeun telepon sepanjang waktos, tapi ogé tiasa dijantenkeun asesoris.

Spésifikasi:

  1. Dipaké salaku pembersih layar, dudukan telepon sélulér sareng pesona telepon sélulér
  2. Logo khusus didamel ku sublimasi, dicitak, timbul sareng warna dieusian.
  3. Dicuci, awét sareng tiasa dianggo deui
  4.  Lampiran: Senar Seluler, Cingcir Spring, Senang Elastis, Rantai Bola, Ranté konci, jsb.
  5.  Bentuk ngarobih, ukuran, kelir sareng desain wilujeng sumping.

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami