Nalika anjeun balanja, naha anjeun perhatoskeun seueur sapatu anu nganggo tali sapatu supados sapatu langkung modis sareng pikaresepeun. Sacara umum, sapatu sapatu gaduh panjang standar. Panjang na ogé tiasa disaluyukeun. Béda warna, prosés anu béda sareng bahan anu bénten, ukuran dianggo pikeun tali sapatu, janten luar biasa. Kalayan bantosan tali sapatu, sapatu janten pinunjul ogé. Warna na warnana padet., Campuran warna jalangan, warna pelangi, hérang dina warna poék sareng warna tapak logam. Warna mana anu tiasa cocog sareng sapatu na? Upami sapatu na mangrupikeun acara olahraga modis, warna campuran braided & warna pelangi tiasa dianggo. Upami sapatu na nganggo warna umum, warna padet tiasa dianggo. Upami ieu dianggo pikeun jalan wengi, ngagunakeun "cahaya dina warna poék" mangrupakeun ide nu sae.Re logo, sakapeung logo bakal dicitak dina sapatu tapi kadang, logo na tiasa ditambihan dina tali sapatu. Logo na tiasa nyetak silkscreen, percetakan offset, percetakan sublimated, anyaman sareng sajabana, diantarana logo anyaman relatif langkung luhur dina biaya.     Salaku panyadia penting di Olimpiade sareng taman Disney, milih kami bakal masihan kesan jero ngeunaan harga, kualitas, tanggal pangiriman sareng layanan purna jual terbaik. Hubungi kami geuwat!