Silicon Coasters

Permukaan méja anu lancar, palayan luhur atanapi baki sok ngajantenkeun kahirupan urang modéren sareng gaya, bahan silikon sampurna pikeun ngajaga méja anjeun, palayan luhur sareng baki tina panas sareng kalembaban. Sareng palapis silikon nyepeng piring, cangkir, mangkok sareng alat ampuh sareng pangkalan anu pageuh, aman sareng non-slip ...


Detil Produk

Permukaan méja anu lancar, palayan luhur atanapi baki sok ngajantenkeun kahirupan urang modéren sareng gaya, bahan silikon sampurna pikeun ngajaga méja anjeun, palayan luhur sareng baki tina panas sareng kalembaban. Sareng para pesisir silikon nyepeng piring, cangkir, mangkok sareng alat ampuh sareng pangkalan anu pageuh, aman sareng non-slip. Pelindung silikon didamel ku bahan silikon kualitas luhur anu ramah, lingkungan sareng non-toksik. Bahanna lemes sareng awét, logo na warna-warni sareng cerah, janten bahan silikon tiasa dianggo dimana waé salaku hadiah promosi, hadiah bisnis atanapi tujuan sanésna. Bentuk normalna buleud sareng kuadrat, tapi tim profesional kami tiasa nyiptakeun bentukna sesuai desain anjeun, sareng warna na tiasa disesuaikan ogé. Panyekel silikon nganyatakeun saé pisan ideu utama sareng konsep ti desainer, organisasi atanapi fundraisers.

Specificatisaterusna:

  • Bahan: silikon kualitas luhur, lemes, ramah lingkungan sareng teu aya toksik
  • Desain: 2D, logo 3D dina hiji sisi atanapi dua sisi, Bentuk tiasa disaluyukeun
  • Ukuranna: sakitar 90/100 mm / 120 mm, atanapi disesuaikan
  • Kelir: Tiasa cocog sareng warna PMS, atanapi dumasar kana sarat anjeun.
  • Logo: Logo tiasa dicitak, embossed, debossed, warna dieusian sareng sajabana
  • Lampiran: Teu aya kantétan atanapi nuturkeun instruksi anjeun
  • Paking: 1 pc / poly bag, atanapi turutan pitunjuk anjeun
  • MOQ: 200 PCS

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami