Barang Dapur Silikon

Barang-barang silikon beuki populér di panjuru dunya ayeuna. Kalayan kaunggulanana dilakukeun ku bahan bahan silikon kelas kadaharan sareng kamampuan pikeun nanggung suhu tina -50 dugi ka +300 derajat Fahrenheit, jalma-jalma nyiptakeun seueur barang anu cocog dianggo di Dapur. Kado Lumayan Kénging ngagem ...


Detil Produk

Barang-barang silikon beuki populér di panjuru dunya ayeuna. Kalayan kaunggulanana dilakukeun ku bahan silikon kelas kadaharan sareng kamampuan pikeun nanggung suhu ti -50 dugi ka +300 derajat Fahrenheit, jalma-jalma nyiptakeun seueur barang anu cocog dianggo di Dapur.

Kami Kado Berkilauan Cantik ngagaduhan seueur barang-barang anu aya sapertos mangkok silikon sareng piring, tikar piring silikon, kendi silikon, pembuka jar silikon sareng penutup, séndok silikon, panci silikon, corong silikon, sikat beberesih silikon sareng sajabina. Kacuali fungsina, logo tiasa dilakukeun dina barang dapur silikon pikeun promosi, iklan, bisnis sareng kado ngalangkungan cetakan, embossed atanapi debossed nganggo atanapi teu nganggo warna. Tim téknis profesional kami nyobian nyiptakeun langkung seueur barang pikeun minuhan paménta konsumén. Desain anu disaluyukeun disambut iraha waé. Kami yakin barang dapur silikon bakal ngabantosan kana perpanjangan bisnis anjeun.

Specificatisaterusna:

  • Bahan: Bahan silikon
  • Desain sareng ukuran: 2D atanapi 3D, Gratis kapang biaya kanggo desain kami anu aya,
  • desain khusus disambut.
  • Kelir: Tiasa cocog sareng warna PMS, atanapi dumasar kana sarat anjeun.
  • Logo: Logo tiasa sidik, emboss atanapi debossed nganggo atanapi teu nganggo warna
  • dieusian
  • Kantétan: Senar, Tali, cingcin konci, ranté konci, kait atanapi nuturkeun konsumén
  • tungtutan
  • Paking: 1 pc / poly bag, atanapi turutan pitunjuk anjeun
  • MOQ: Ngabiayaan Kasus ku hal

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami