Kasus Telepon Silikon

Kasus telepon silikon mangrupikeun desain anu saé pikeun ngajagi telepon anjeun tina goresan, lebu, shock sareng sidik jari. Éta tiasa dianggo lami kusabab kuat sareng awét. Ukuranana sok dilakukeun pikeun nyocogkeun sadaya model merek telepon anu kawéntar, sedengkeun bentuk sareng warnana tiasa disayogikeun wi ...


Detil Produk

Kasus telepon silikon mangrupikeun desain anu saé pikeun ngajagi telepon anjeun tina goresan, lebu, shock sareng sidik jari. Éta tiasa dianggo lami kusabab kuat sareng awét. Ukuranana sok dilakukeun pikeun nyocogkeun sadaya modél mérek telepon anu kawéntar, sedengkeun bentuk sareng warna na tiasa disaluyukeun ku sababaraha logo anu saluyu sareng sarat anjeun. Éta ngagurilap sareng bungah pisan ngagunakeun telepon nganggo gambar atanapi desain anu anjeun resep. Desain sareng logo anu warni ngajantenkeun telepon anjeun langkung pikaresepeun sareng pikaresepeun. Pikeun perusahaan mérek, mangrupakeun ide anu saé pikeun ngiklankeun logo sareng konsép anjeun ngalangkungan kasus telepon silikon dina harga anu murah.

Husustisaterusna:

  • Bahan: silikon kualitas luhur, lemes, ramah lingkungan sareng teu aya toksik
  • Ukuran: Ukuran ukuran anu dicukur cocog sareng ukuran telepon mérek, ukuran luar sareng bentukna
  • ngaropea.
  • Kelir: Tiasa cocog sareng warna PMS, pusaran, segmen, warna anu hérang-peteng, warna anu langkung pas
  • ogé aya.
  • Logo: Logos tiasa dicitak, embossed, debossed, ink-linked, Laser terukir
  • jeung sajabana
  • Lampiran: Turutan pitunjuk anjeun
  • Paking: 1 pc / poly bag, atanapi turutan pitunjuk anjeun
  • MOQ: 100 PCS

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami