Gantungan Kunci PVC lemes

Gantungan kunci lemes PVC populér di panjuru dunya. Pamakéna déwasa sareng murangkalih. Produk tiasa disayogikeun dina waktos anu singget kalayan kualitas anu saé sareng harga anu lumayan kanggo sagala jinis kasempetan anu masarakat hoyong nunjukkeun logo atanapi ideu na ngalangkungan barang konci leutik.


Detil Produk

Gantungan kunci lemes PVC populér di panjuru dunya. Pamakéna déwasa sareng murangkalih. Produk tiasa disayogikeun dina waktos anu singget kalayan kualitas anu saé sareng harga anu lumayan kanggo sagala jinis kasempetan anu masarakat hoyong nunjukkeun logo atanapi ideu na ngalangkungan barang konci leutik. Éta tiasa dianggo dina sagala rupa kasempetan, pikeun mérek terkenal, barang-barang promosi, olahraga, hiburan, pendidikan sareng sajabana Bahan-bahan utama PVC Lemes kalayan sagala jinis kantétan ranté konci, ramah pikeun lingkungan, tiasa ngalirkeun Amérika Serikat atanapi Éropa standar tés. Bagian PVC Lemes tiasa didamel kana sagala jinis bentuk sareng ukuran numutkeun pamundut pelanggan. Sadaya warna Pantone sayogi, sababaraha warna tiasa kahontal dina barang anu sami, sareng detilna tiasa ditingalikeun numutkeun desain anjeun ogé. Karakter Lelembut bakal ngajagi detil sareng nyingkahan goresan, ulah nepi ka nganyenyeri awak sareng hal-hal sanés.

Spésifikasi:

  • Bahan: Lemes PVC
  • Motif: Maot Struck dina 2D atanapi 3D dina sisi tunggal atanapi ganda
  • Kelir: Sadaya Warna Pantone sayogi, Sababaraha warna dina barang anu sami
  • Pilihan Gagantél umum: Luncat ring, Cingcin konci, Tautan logam, Senar, ranté Bola sareng sajabana.
  • Paking: 1 pc / polybag, atanapi numutkeun pamundut pelanggan
  • MOQ: 100 PCS

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami