Medali PVC Lemes

Medali sok dianggo dina olahraga, sakola, pésta sareng acara pikeun penghargaan, souvenir, promosi sareng hadiah. Mertimbangkeun kaunggulan séhat, lingkungan sareng anu sanés, langkung seueur organisasi milih medali pvc lemes tibatan medali logam tradisional.


Detil Produk

Medali sok dianggo dina olahraga, sakola, pésta sareng acara pikeun penghargaan, souvenir, promosi sareng hadiah. Mertimbangkeun kaunggulan séhat, lingkungan sareng anu sanés, langkung seueur organisasi milih medali pvc lemes tibatan medali logam tradisional. Medali PVC lemes didamel ku bahan pikasieuneun paéh anu lemes sareng lemes, saé pikeun lingkungan, pikaresepeun pikeun ngajelaskeun logo lengkep ku tingkat warna anu cerah sareng signifikan.

 

Medali PVC lemes urang sok dilakukeun numutkeun desain pelanggan. Logo tiasa dilakukeun dina 2D atanapi 3D dina hiji atanapi dua sisi, ku warna dieusian, dicitak, prosés téknologi ukiran laser sareng sajabana Téknis profésional kami bakal masihan langkung seueur saran pikeun ngahontal ideu anjeun sareng jiwa jero dina medali pvc lemes. Kalayan sagala rupa kantétan, medali PVC lemes tiasa napel dina pita atanapi palang pita. Logo henteu ngan ukur dina medali, tapi ogé pita atanapi pita pita, pikeun nunjukkeun langkung seueur elemen sareng ngiklankeun mérek anjeun sareng subjek langkung saé.

 

Spésifikasi:

 

  • Bahan: Lemes PVC
  • Motif: Maot Struck, 2D atanapi 3D, sisi tunggal atanapi ganda, desain tiasa disesuaikan.
  • Kelir: Tiasa cocog sareng warna PMS
  • Wangun: Buleud, alun-alun, atanapi naon waé bentukna sesuai sareng desain anjeun
  • Ukuran: kirang ti 150 mm atanapi gumantung kana desain anjeun
  • Rengse: Logo tiasa warna dieusian, dicitak, embossed atanapi debossed, Laser
  • diukir jeung sajabana
  • Paking: 1 pc / polybag, atanapi turutan pitunjuk anjeun.
  • Teu aya watesan MOQ

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami