Toppers Pensil PVC Lemes

Pensil mangrupikeun alat pikeun nyerat, ngagambar atanapi ngadamel ciptaan, toppers pensil PVC lemes mangrupikeun alat pikeun ngajantenkeun tulisan anjeun, gambar anjeun sareng kreasi anjeun langkung narik sareng sampurna.


Detil Produk

Pensil mangrupikeun alat pikeun nyerat, ngagambar atanapi ngadamel ciptaan, anu lemes Toppers pensil PVCmangrupikeun alat pikeun ngajantenkeun tulisan anjeun, gambar anjeun sareng kreasi anjeun langkung narik sareng sampurna. Henteu ngan ukur murangkalih tapi ogé anu déwasa resep kana inohong anu pikaresepeun anu diciptakeun ku mérek ageung kasohor sapertos Disney sareng anu sanésna. Lemes urangToppers pensil PVCtiasa dijantenkeun inohong lucu ieu dina sababaraha ukuran, bentuk sareng kelir. Éta dijantenkeun hadiah promosi, oleh-oleh, hiasan, iklan sareng sajabina. Toppers pvc lemes lemes diémbarkeun merek terkenal jiwa kalayan saé, sareng nangtayungan patlot sareng pangguna ogé. Sababaraha toppers pensil PVC lemes ngagaduhan fungsi penghapus. Aranjeunna ngabantosan pangguna pikeun ngabersihan tulisan, gambar sareng kreasi naon waé kalayan saé pisan, sareng ngajantenkeun aranjeunna langkung sampurna.

 

Bentuk, desain sareng ukuran ku konsumén disambut. Kami bakal ngadamel karya seni pabrik pikeun persetujuan anjeun sateuacan sampel atanapi produksi, cobian anu pangsaéna pikeun nembongkeun detailna sareng saran propésional, sareng ngupayakeun langkung seueur usaha pikeun urang duaan.

 

Husustisaterusna:

  • Bahan: Lemes PVC
  • Motif: Maot Neunggeul dina 3D lengkep, desain sareng ukuran tiasa disesuaikan.
  • Kelir: Tiasa cocog sareng warna PMS
  • Rengse: Logos tiasa dicitak, embossed, Laser terukir jeung sajabana
  • Paking: 1 pc / polybag, atanapi turutan pitunjuk anjeun.
  • MOQ: 500 pcs per desain

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami