USB lemes USB

Di jaman modéren, sadaya jelema ngagaduhan sahanteuna hiji atanapi langkung USB pikeun ngahemat inpormasi atanapi mindahkeun data jumlah komputer anu béda.


Detil Produk

Di jaman modéren, sadaya jelema ngagaduhan sahenteuna hiji atanapi langkung USB pikeun ngahemat inpormasi atanapi pikeun mindahkeun data dina jumlah komputer anu béda. TheUSB lemes USB tiasa ngajagaan teh Supir USBsaé pisan ku panutup PVC lemes sareng lemes na. Anjeun teu kedah hariwang ngeunaanSupir USBjadi pegat nalika turun. Panutup PVC lemes tiasa didamel kana sababaraha bentuk anu saé atanapi kombinasi warna anu béda. Logo 3D anu lengkep ngajantenkeun desain langkung lengkep sareng langkung beunghar. Ieu lengkep ngajelaskeun ideu desainer sareng jiwa anu jero. Kantétan anu sanés sapertos cincin konci, senar, gantungan konci, ranté bola kajabi supir USB ngahontal langkung seueur fungsi pikeunsupir USB lemes USBs. Sawaktos Anjeun nganggo lemesUSB USB, anjeun ngaraosan waktos hirup anu saé ku unsur-unsur khusus.

 

Kolom ti supir USB lemes USBnyaéta ti 2 GB dugi ka 256 GB, éta nyumponan sagala rupa kabutuhan anjeun ku panjaluk kolom alit atanapi ageung. Harga tiasa dibahas numutkeun sarat lengkep anjeun.

 

Spésifikasi:

Bahan: Supir PVC + USB supir
Motif: Die Struck, 2D atanapi 3D, dua sisi
Kelir: Tiasa cocog sareng warna PMS
Rengse: Sagala jinis bentuk disambut, Logos tiasa dicitak, timbul, Laser terukir sareng kitu henteu
Paking: Blister bungkus, atanapi turutan instruksi anjeun.
MOQ: 100 pcs per desain


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk