Naha anjeun ningali "salamet di alam liar"? Dina program ieu, bintang terkenal nganggo gelang & paracord salamet. Éta alat survival rada penting di alam liar. Gelang salamet nyaéta muti-fungsional, anu kalebet seueur alat praktis sapertos péso, aturan, kait carabiner, kompas, barométer sareng sajabana Kompas sering dianggo di alam liar pikeun ngarahkeun arah anjeun supaya teu leungit. Péso ngabantosan pikeun ngasah dahan nalika diperyogikeun di alam liar. Paracords mangrupakeun must nalika anjeun nanjak di alam liar. Lingkungan di alam liar rada penting, ieu tiasa ngabantosan anjeun, panginten tiasa nyalametkeun nyawa anjeun. Sanaos dianggo di alam liar, ieu tiasa janten pakakas salamet dina kahirupan sadidinten pikeun nyegah tina dinyenyeri ku pelanggar hukum.     Kapang anu gratis upami anjeun milih desain anu aya, 350/480/550 Paracord sareng plastik gesper. Éta tiasa nambihan laser logo anu terukir dina gandéng palastik atanapi éta tiasa nambihan sareng tag logo. Ukuran standarna 205 (L) * 22 (W) mm kanggo pinggel. Atanapi upami palanggan resep kana ukuran anu dikustomisasi, éta bakal ditampi. Gawe sareng kami, anjeun bakal ngajentulkeun kana aspek desain, kualitas, waktos pangiriman, sareng layanan purna jual terbaik.