Badag Pin Pin PVC

Pin kelap PVC lemes langkung lemes, warni sareng enteng. Labél PVC khusus saé pikeun produk mérek promosi, sayogi sareng dua tingkatan, desain 3D sareng logo anu dicetak dina cara khusus anu unik.


Detil Produk

Lencana pin biasana dianggo dina sababaraha waktos sapertos sakola, pesta, promosi, souvenir atanapi hadiah. Upami anjeun henteu resep lencana pin logam tiis, lencana pin PVC Lemes mangrupikeun barang anu anjeun kedah milih. Lencana pin PVC Lemes langkung lemes dina rasana panangan sareng langkung caang dina warna tibatan lencana pin logam. Seueur desain lencana pin PVC lemes mangrupikeun inohong kartun, janten aranjeunna disambut ku murangkalih sareng sepuhna. Logo tiasa ngaropea dina detil leutik sapertos ngeusian warna, nyetak tambahan dicetak stiker jsb. Ukuran tiasa alit atanapi ageung, bentuk tiasa didamel numutkeun pamundut anjeun.

 

Lencana pin PVC Lemes langkung mirah sareng langkung cocog pikeun promosi. Sakumpulan lencana pin PVC Lemes kalayan karakter anu béda populér di kalangan nonoman pikeun organisasi atanapi ngawangun tim. Lencana pin PVC Lemes kami lingkungan, tiasa lulus sagala jinis sarat tés. Éta bakal minuhan tungtutan anjeun henteu ngan ukur harga tapi ogé kualitas. Rupa-rupa ukuran pesen ditampi, sareng pesenan ageung bakal kéngingkeun harga anu langkung saé.

 

Produksi lencana pin PVC Lemes kami tiasa réngsé dina waktos anu singget sareng kualitas luhur. 1 dinten kanggo karya seni produksi, 5 ~ 7 dinten kanggo conto, 12 ~ 15 dinten kanggo produksi. Ieu bakal ngabantosan anjeun langkung seueur ngeunaan penyuluhan merek. Beurat beurat ogé mantuan Anjeun ngahémat biaya pengiriman. Ladenan anu pangsaéna bakal disayogikeun langsung iraha urang nampi patarosan anjeun.

 

Husustisaterusna:

  •  Bahan: Lemes PVC
  •  Motif: Die Struck, 2D atanapi 3D, sisi tunggal atanapi sisi ganda
  •  Kelir: Warna tiasa cocog sareng warna PMS
  •  Rengse: Sagala jinis bentuk disambut, Logos tiasa dicitak, timbul, Laser terukir sareng kitu henteu
  •  Pilihan Gagantél umum: Kopling laleur logam atanapi mentega, pin kaamanan, magnet, sekrup sareng kacang, sareng anu sanés per pamundut anjeun
  • Paking: 1 pc / kantong poli, atanapi numutkeun pamundut anjeun
  •  Teu aya watesan MOQ

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami