Barang Promosi Kayu

Barang Promosi Kayu Bahan kai kualitas premium, ramah ECO. Sayogi dina sababaraha rupa, ukuran atanapi desain. Sampurna pikeun hiasan bumi, souvenir, iklan sareng hadiah promosi. Bau alami sareng perasaan elegan. Saé kanggo koleksi. Hiji cara anu saé pikeun ngabeungkeut korporasi perusahaan ...


Detil Produk

Barang Promosi Kayu

Bahan kai kualitas premium, ramah lingkungan. Sayogi dina sababaraha rupa, ukuran atanapi desain. Sampurna pikeun hiasan bumi, souvenir, iklan sareng hadiah promosi. Bau alami sareng perasaan elegan. Saé kanggo koleksi. Cara anu saé pikeun ngaitkeun tujuan kaubahan perusahaan kana strategi kado anjeun.

Spésifikasi

  •    Bahan: kai Beech / basswood / MDF
  •    Prosés Logo: Percetakan offset / kertas foil sareng percetakan offset / percetakan silkscreen / ukiran laser.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami