Dompet Koin Silikon & Kantong silikon

Koin sareng asesoris sanésna penting tapi éta henteu gampang dipanggihan, sareng henteu bersih pikeun nempatkeunana langsung dina kantong anjeun, sababaraha bakal dinyenyeri atanapi digoréng pikeun nempatkeun éta babarengan.


Detil Produk

Koin sareng asesoris sanésna penting tapi éta henteu gampang dipanggihan, sareng henteu bersih pikeun nempatkeunana langsung dina kantong anjeun, sababaraha bakal dinyenyeri atanapi digoréng pikeun nempatkeun éta babarengan. Thekasus koin silikondina ukuran alit sareng rupi-rupi bentuk imut mangrupikeun barang anu tiasa direngsekeun. Éta didamel dina bahan silikon kualitas luhur sareng tarikan ritsleting atanapi panutupan logam, tiasa nahan koin sareng asesoris nyalira. Pikeun nyieun kasus ageung sapertos kantong tangan, éta mangrupikeun kantong silikon anu dianggo sacara merenah dina kahirupan sadidinten. Warna tukang sareng warna logo anu saé tiasa cocog sareng warna PMS numutkeun ka kabutuhan pelanggan, sareng ngiklankeun ide sareng konsep anu ngempelkeun dana. Kasus koin silikon sareng kantong silikon kuat, awét pikeun dianggo lami. Éta tahan cai janten tiasa dianggo dina cuaca hujan, pikeun nyingkahan mobil anjeun, bumi anjeun sareng tempat sanés anu baseuh. Kantong silikon ramah-lingkungan sareng lingkungan pikeun ngalirkeun standar uji ti Amérika Serikat atanapi Éropa, janten tiasa dianggo pikeun ngangkut dahareun sareng bumbu.

 

Specificatisaterusna:

  • Bahan: silikon kualitas luhur, lemes, ramah lingkungan sareng teu aya toksik
  • Desain: 2D, 3D logo di luar, bentukna tiasa disaluyukeun
  • Ukuran: Kirang ti 100 mm, atanapi disesuaikan
  • Kelir: Tiasa cocog sareng warna PMS, atanapi nuturkeun sarat anjeun.
  • Logo: Logo tiasa dicitak, embossed, debossed, warna dieusian sareng sajabana
  • Kantétan: Panutupanana logam, Luncat ring, Keyrings, gantungan konci, kait atanapi turutan
  • pitunjuk anjeun
  • Paking: 1 pc / poly bag, atanapi turutan pitunjuk anjeun
  • MOQ: 500 pcs

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami