Piaraan ingon-ingonna pikaresepeun, sareng anu gaduh panyawat hoyong nyandak piaraan anu pikaresepeun ieu nalika ka luar. Tanpa anjing leashes sareng kerah, anjing tiasa angkat dimana-mana anu aranjeunna hoyong angkat. Maka, kerah sareng tali anjing mangrupikeun set asesoris piaraan anu idéal, anu tiasa dianggo pikeun latihan, leumpang, ngendalikeun, idéntifikasi, mode, hadiah promosi, atanapi tujuan sanés. Bahanna anu aya nyaéta tiruan tali nilon nganggo anyaman / satin / lawon sareng tali. Jahit tali lawon ultra-lemes kalayan tali nilon tiruan sareng titik-titik anu ngeunteung + kulit PU. Bahan tina tali leuweung kedah awét, janten tali nilon tiruan mangrupikeun pilihan anu idéal. Ogé, rupa-rupa asesoris tiasa dipilih sapertos safety buckle, adjustable buckle, plastic slider, carabineer hook sareng aksesoris khusus anu khusus. Atanapi upami anjeun tiasa nambihan aksésori henteu fungsional khusus sanés, henteu kunanaon.   Ngeunaan logo, prosés anu béda tiasa dipilih kalebet percetakan silkscreen, percetakan offset, logo sublimated atanapi anyaman. Panjang na ngagaduhan ukuran standar, tapi upami éta ngagaduhan ukuran khusus, éta ogé bakal disambut. Upami anjeun masih gaduh mamang anu sanés, tinggalkeun kami sareng hayu urang masihan saran propésional. Eureun ragu sareng ngahubungi kami langsung.