Ganti baju anu matak kedahna disarengan ku cufflink atanapi dasi anu dipersonalisasi. Éta kado idéal anu saé kanggo dinten Ayah, kalulusan, ulang taun, ulang taun, kawinan atanapi sakantenan masihan kado dina unggal waktos kanggo lalaki. Pangguna tiasa nempatkeun cufflinks dina jas, kaos atanapi baju resmi pikeun panggunaan sadidinten atanapi naon waé, sedengkeun hiji pc bar dasi kedah janten koleksi unggal lalaki. Pretty Shiny Gift ngagaduhan pangalaman 36 taun dina ngahasilkeun sababaraha cufflinks sareng dasi bar kualitas luhur, gaya tiasa klasik, mode, méwah, saderhana sakumaha anu anjeun pikahoyong. Prosés plating kami sareng ngeusian warna bakal ngajantenkeun kacaangan barang 'awét, komo deui, desain kabuka anu paling populér anu sayogi pikeun anjeun dipilih.   Spésifikasi: ● Buka desain pikeun pilihan ● Bentuk, bahan, ukuran, kelir khusus ● Warna: dasar nganggo plating, permukaan kalayan lukisan, ngeusian warna, nyetak ● Logo: Stamping, Casting, Photo terukir, Ukiran, dicitak, stiker epoxy. ● Paket: 1 pcs / polybag, bungkus kotak kado sayogi atanapi sesuai sareng kabutuhan pelanggan