Silikon Batur

Barang silikon dianggo masing-masing sareng dirakit atanapi ngagabungkeun sareng barang-barang sanés anu ngajantenkeun dunya urang langkung éndah, kahirupan urang langkung merenah sareng pikaresepeun. Barang-barang silikon dipendakan dimana-mana anu dianggo ku sadayana teu paduli jalma dewasa atanapi budak.


Detil Produk

Bahan silikon gaduh seueur ciri kaunggulan: 

  • * Lemes sareng tangguh pikeun sadaya jinis ukuran sareng bentuk
  • * Résistansi tiis sareng panas, résistansi cai sareng gampang dibersihkeun pikeun cocog sareng kaayaan cuaca anu béda
  • * Peunteun tuangeun, Ramah lingkungan sareng lingkungan cocog pikeun tuangeun sareng makanan
  • * Awét sareng kamudah pikeun lami dianggo
  • * Logo warna-warni pikaresepeun pikeun pangaruh visual sareng promosi, iklan sareng hadiah sareng sajabina.

 

Barang silikon dianggo masing-masing sareng dirakit atanapi ngagabungkeun sareng barang-barang sanés anu ngajantenkeun dunya urang langkung éndah, kahirupan urang langkung merenah sareng pikaresepeun. Barang-barang silikon dipendakan dimana-mana anu dianggo ku sadayana teu paduli jalma dewasa atanapi budak.

 

Kami Kado Ngilap Cantik ngagaduhan barang silikon anu sanés anu aya pikeun cetakan és lucu, bib orok, tutup botol, gelas anggur, spidol gelas anggur sareng sajabina. Désainer palinter masih nyobian nyiptakeun langkung seueur barang silikon pikeun minuhan konsumén. Desain anjeun pikeun naon waé disambut. Punten kirimkeun patarosan anjeun iraha waé kanggo inpormasi lengkep, komunikasi propésional, produk kualitas luhur, jasa pangsaéna bakal ditawarkeun dina waktos anu singget!

 

Specificatisaterusna:

  • Bahan: Bahan silikon
  • Desain sareng ukuran: 2D atanapi 3D, Gratis kapang biaya kanggo desain kami anu aya,
  • desain khusus disambut.
  • Kelir: Tiasa cocog sareng warna PMS, atanapi dumasar kana sarat anjeun.
  • Logo: Logo tiasa sidik, emboss atanapi debossed nganggo atanapi teu nganggo warna
  • dieusian
  • Paking: 1 pc / poly bag, atanapi turutan pitunjuk anjeun
  • MOQ: Negotiate case by case

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami