Cangkir tilepan silikon

Naha anjeun kantos gambar ngagaduhan cangkir anu bersih sareng séhat kanggo diinum kalayan merenah nalika anjeun jalan-jalan, kémping, dina perjalanan bisnis, ngumbara di luar sareng kulawarga atanapi réréncangan anjeun? Ayeuna tilepan sareng portabel Silikon Cangkir sareng Botol ngajantenkeun ieu janten kanyataan. Cangkir sareng botol silikon didamel dina sma ...


Detil Produk

Naha anjeun kantos gambar ngagaduhan cangkir anu bersih sareng séhat kanggo diinum kalayan merenah nalika anjeun jalan-jalan, kémping, dina perjalanan bisnis, ngumbara di luar sareng kulawarga atanapi réréncangan anjeun? Ayeuna tilepan sareng portabel Silikon Cangkir sareng Botol ngajantenkeun ieu janten kanyataan. Cangkir sareng botol silikon didamel saukuran alit sareng sagala jinis kantétan sapertos senar, tali, cincin konci, ranté konci, kait sareng anu sanésna, langkung merenah pikeun dilebetkeun kana kantong atanapi kantong anjeun ogé. Bahan silikon tingkat dahareun aman, cangkir silikon sareng botol dilipet teras lebet kana kantong atanapi kantong anjeun pikeun ngajaga sisi jero anu bersih sareng séhat. Desainna tiasa janten sababaraha bentuk sareng ukuran, logo sareng warna anu béda ngajantenkeun cangkir silikon sareng botol na pikaresepeun, menawan sareng pikaresepeun. Éta merenah sareng luar biasa ngagunakeun cangkir silikon sareng botol henteu masalah di luar atanapi di jero rohangan. Cangkir sareng botol silikon mangrupikeun alat pikeun kahirupan sadidinten sareng ogé barang anu saé pikeun promosi, bisnis, hadiah, oleh-oleh sareng sajabina.

Specificatisaterusna:

  • Bahan: Bahan kadaharan Bahan silikon (BRA sareng Phthalate gratis)
  • Desain sareng ukuran: 2D atanapi 3D, Gratis kapang biaya kanggo desain kami anu aya,
  • desain khusus disambut.
  • Kelir: Tiasa cocog sareng warna PMS, atanapi dumasar kana sarat anjeun.
  • Logo: Logo tiasa sidik, emboss atanapi debossed nganggo atanapi teu nganggo warna
  • dieusian
  • Kantétan: Senar, Tali, cingcin konci, ranté konci, kait atanapi nuturkeun konsumén
  • tungtutan
  • Paking: 1 pc / poly bag, atanapi turutan pitunjuk anjeun
  • MOQ: 200 pcs atanapi katerap kantétan

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami