Labél PVC lemes

Label PVC lemes disebut ogé labél karét ku sababaraha jalma. Desainna rupa-rupa sareng sagala jinis kombinasi warna. Kalayan panggunaan anu béda, patukang tonggongna tiasa beusi, keretas, kasét perekat, plastik palastik, Velcro atanapi bahkan henteu aya patukang tonggong tapi ngantepkeun garis jahit di sisi payun kanggo ngaput baju, kantong, sareng tékstil sanésna. Label PVC lemes mangrupikeun barang anu paling saé pikeun ngagambarkeun pentingna mérek.


Detil Produk

Label PVC lemes disebut ogé labél karétku sababaraha urang. Desainna rupa-rupa sareng sagala jinis kombinasi warna. Kalayan panggunaan anu béda, patukang tonggongna tiasa beusi, keretas, kasét perekat, plastik palastik, Velcro atanapi bahkan henteu aya patukang tonggong tapi ngantepkeun garis jahit di sisi payun kanggo ngaput baju, kantong, sareng tékstil sanésna. Label PVC lemes mangrupikeun barang anu paling saé pikeun ngagambarkeun pentingna mérek.

 

Kalayan warna dieusian dina desain 2D atanapi 3D, labél PVC lemes tiasa didamel kana sagala rupa bentuk numutkeun désainer. Detil alit tiasa dicetak kecuali warna anu dieusian pikeun ngajantenkeun labél langkung réalitas.

 

Husustisaterusna:

  • Bahan: Lemes PVC
  • Motif: Die Struck, 2D atanapi 3D, sisi tunggal atanapi sisi ganda
  • Kelir: Tiasa cocog sareng warna PMS
  • Rengse: Sagala jinis bentuk disambut, Logos tiasa dicitak, timbul, Laser terukir sareng kitu henteu
  • Paking: 1 pc / kantong poli, atanapi numutkeun pamundut anjeun
  • MOQ: 500 PCS

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami