Gelang lanyard tiasa ditingali sacara lega dina butik. Gelang ieu cocog pikeun iklan, promosikeun, nunjukkeun sumanget tim, ngadukung pikeun tim olahraga karesep, atanapi ngan ukur pamer gaya anu dipersonalisasi. Béda sareng pinggel tradisional, éta ngagaduhan kaunggulan harga anu langkung handap, beurat anu langkung enteng sareng logo anu disesuaikan. Éta tiasa disaluyukeun ku bantosan bahan anu béda, warna, logo, sareng asesoris. Éta dipapaésan sareng kaamanan na atanapi panutupanana anu tiasa diatur. Panutupanana tiasa diatur tiasa ngajantenkeun pinggel pas kana panangan. Gelang tamparan tiasa dihasilkeun nganggo neoprene atanapi bahan lekab, éta ngagaduhan pita baja dina jero gelang. Ukuran standar na 230 * 85mm. Gelang jalangan langkung disaluyukeun sabab tiasa dikepang ku sababaraha pola. Ukuran standar na nyaéta 360 * 10mm, hiji ukuran paling pas (pas 6 "~ 8" kuriling pigeulang). Upami anjeun langkung resep kana ukuran khusus, éta bakal disambut. Bahan tina pinggel kepang nyaéta nilon atanapi poliéster. Logo na tiasa nyetak silkscreen, sublimated, anyaman sareng sajabana.     Sangkan logo anjeun pinunjul, sumping ka kami mangrupikeun pilihan anu pangsaéna. Salaku panyadia layanan hiji-stop, kami bakal nawiskeun sakumpulan produk kalebet bungkus na. Hubungi kami ayeuna, entong ngantepkeun kasempetan ngésér.