Gelang Silikon sareng Gelang

Gelang silikon & gelang tangan custom mangrupikeun barang promosi anu murah, murah dianggo pikeun ngumpulkeun dana, kagiatan sareng kagiatan amal. Dijieunna tina bahan silikon 100%, sanés waktos non-toksik awét sareng gancang.


Detil Produk

Gelang Silikonsareng gelang tangan mangrupikeun produk utama kami, anu beuki populér di sakumna dunya. Gelang silikon kasohor ku kualitas premium sareng karét silikon ramah lingkungan. Bahan silikon mangrupikeun kelas lingkungan sareng tuangeun, tiasa nahan suhu handap atanapi luhur, jantenGelang Silikonsareng pigeulang tiasa dianggo di tempat anu béda sareng sadaya musim. Pigeulangan silikon lemes sareng lemes pikeun murangkalih, janten aranjeunna populér di sakola. Gelang silikon ogé fleksibel sareng cukup kuat pikeun déwasa pikeun dianggo dina promosi atanapi acara sapertos olahraga, karnaval atanapi pihak sanés. Logo anu bénten-bénten tiasa diémplos, didaptarkeun, nyetak atanapi laser ukiran numutkeun pamundut anjeun. Desainna rupa-rupa pikeun minuhan tuntutan liar anjeun, pikeun nembongkeun konsép anjeun ngeunaan logo, sareng awét pikeun lami. TheGelang Silikons sareng wristband biasana didamel dina ukuran anu umum pikeun murangkalih atanapi déwasa, tapi éta ogé disesuaikan numutkeun paménta konsumén.

 

Kalayan langkung ti 36 taun sajarah, pabrik urang sanggup nyayogikeun gelang sareng gelang silikon kualitas luhur dina waktos anu singget. Kami gaduh pangalaman anu euyeub ngeunaan pesenan ageung pikeun Gelang Silikon sareng gelang tangan, tapi henteu masalah pesenan ageung atanapi pesenan mini anu disambut iraha waé. Karya seni pabrik bakal disadiakeun pikeun persetujuan anjeun sateuacan sampel atanapi produksi. Pagawe urang propésional sareng budak awéwé jualan saé dina basa Inggris. Kami ngarepkeun patarosan anjeun!

 

Husustisaterusna:

  •  Bahan: silikon kualitas luhur
  • Ukuran: Ukuran normal 202 * 12 * 2 mm pikeun déwasa, 190 * 12 * 2 mm pikeun murangkalih. Ukuran ngarobih ditampi.
  • Kelir: Tiasa nyocogkeun sareng warna PMS, pusaran, segmen, warna anu caang, warna anu langkung pas ogé sayogi.
  • Logo: Logos tiasa dicitak, embossed, debossed, ink-linked, Laser terukir sareng anu sanésna
  • Teu aya kantétan.
  • Paking: 1 pc / polybag, atanapi numutkeun konsumén'squest
  • MOQ: Teu aya watesan MOQ

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami