Cover Silid Piala Tutup

Didamel ku bahan kadaharan bahan silikon kualitas luhur, Tutup Silikon Tutup Tutup sok dianggo di bumi sareng di kantor, sakola pikeun pesta, kawinan sareng acara outdoor ku murangkalih atanapi déwasa, henteu ngan ukur ngajaga cai anjeun, téh, sup atanapi anu sanés. panas / haneut / tiis atanapi nyingkahan lebu, tapi ogé ngiklankeun ...


Detil Produk

Didamel ku bahan kadaharan bahan silikon kualitas luhur, Tutup Silikon Tutup Tutup sok dianggo di bumi sareng di kantor, sakola pikeun pesta, kawinan sareng acara outdoor ku murangkalih atanapi déwasa, henteu ngan ukur ngajaga cai anjeun, téh, sup atanapi anu sanés. panas / haneut / tiis atanapi nyingkahan lebu, tapi ogé pikeun ngiklankeun konsép desainer dina sagala jinis bentuk sareng logo warna-warni anu dirarancang ku para klien. Panutup biwir cangkir silikon aman iraha waé bahkan lungsur nalika nganggo éta. Éta gampang dijaga, dikirim, sareng diberesihkeun iraha waé. Seueur biaya transportasi tiasa disimpen pikeun beurat enteng sareng cara pengemasan anu wajar. Desain anu disaluyukeun disambut iraha waé.

Specificatisaterusna:

  • Bahan: silikon kualitas luhur, lemes, ramah lingkungan sareng teu aya toksik
  • Desain: 2D, logo 3D dina hiji sisi atanapi dua sisi, Bentuk tiasa disaluyukeun
  • Ukuranna: sakitar 90/100 mm / 120 mm, atanapi disesuaikan
  • Kelir: Tiasa cocog sareng warna PMS, atanapi dumasar kana sarat anjeun.
  • Logo: Logo tiasa dicitak, embossed, debossed, warna dieusian sareng sajabana
  • Lampiran: Teu aya kantétan atanapi nuturkeun instruksi anjeun
  • Paking: 1 pc / poly bag, atanapi turutan pitunjuk anjeun
  • MOQ: 500 PCS

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami