Lemes Poto Poto PVC

Lemes Poto Poto PVC mangrupikeun alat anu saé pikeun nunjukkeun kahirupan anu saé anjeun henteu ngan ukur di imah anjeun atanapi dina méja anjeun, tapi ogé dina acara anu sanés sapertos paméran atanapi pertunjukan. Éta didamel ku bahan pvc lemes, anu ékonomi sareng lingkungan. Sipat awét ngabantosan ngajaga poto, henteu putus sapertos ...


Detil Produk

Lemes Poto Poto PVC mangrupikeun alat anu saé pikeun nunjukkeun kahirupan anu saé anjeun henteu ngan ukur di imah anjeun atanapi dina méja anjeun, tapi ogé dina acara anu sanés sapertos paméran atanapi pertunjukan. Éta didamel ku bahan pvc lemes, anu ékonomi sareng lingkungan. Sipat anu awét ngabantosan ngajaga poto, henteu pecah sapertos gelas. Sareng Soft PVC anti-cai pikeun ngajagaan poto-poto. Éta tiasa dianggo kanggo waktos anu lami, henteu kedah robih sering, henteu ngan ukur ngagaduhan sagala rupa bentuk sareng warna, logo ogé tiasa didesain ku nyalira. Logo 2D atanapi 3D tiasa dilakukeun dina potongan anu sami, sareng detail ukuranana gumantung anjeun. Nyetél desain langkung pikaresepeun dina jaman modéren, sareng pakét tiasa janten sababaraha rupa pikeun ngajaga pigura. Kalayan lampiran panyokong anu bénten-bénten dina sudut anu sanés, Bingkai Poto PVC ngungkabkeun sababaraha aspék poto. Kami sanggup ngahasilkeun barang kalayan kualitas luhur dina waktos produksi pondok.

Spésifikasi:

  • Bahan: Lemes PVC
  • Motif: Maot Struck 2D atanapi 3D
  • Kelir: Tiasa cocog sareng warna PMS
  • Rengse: warna-warni numutkeun sarat anjeun
  • Pilihan Gagantél umum: Panyekel kai, wadah PVC, henteu aya kantétan dina ngadukung, kait sareng sajabana.
  • Paking: 1 pc / polybag, atanapi numutkeun pamundut pelanggan
  • MOQ: 100 pcs per desain

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami