Winders kabel silikon

Naha anjeun ngagaduhan masalah sareng kabel anjeun pikeun telepon, kabel listrik, sareng aksesoris garis anu sanés? Kami nyarankeun pikeun nganggo barang anu merenah dina winders kabel silikon pikeun ngajantenkeun aranjeunna rapih sareng teratur. Winders kabel silikon ramah lingkungan sareng henteu toksik, éta lemes sareng lemes pikeun didamel dina diff ...


Detil Produk

Naha anjeun ngagaduhan masalah sareng kabel anjeun pikeun telepon, kabel listrik, sareng aksesoris garis anu sanés? Kami nyarankeun pikeun nganggo barang anu merenah dina winders kabel silikon pikeun ngajantenkeun aranjeunna rapih sareng teratur. Winders kabel silikon ramah lingkungan sareng henteu toksik, éta lemes sareng lemes dilakukeun dina bentuk anu béda, anu nahan kabel kalayan sampurna.

Kado ngagurilap Geulis ngaluarkeun sababaraha bentuk anu dirancang, cetakan gratis kanggo desain anu aya. Tim téknis profesional kami tiasa ngadamel bentuk sareng desain saluyu sareng sarat anjeun, sareng bakal masihan langkung seueur saran dina detil. Di sisi anu sanésna, logo anu dicitak atanapi diwarnaan dieusian dina winders kabel silikon tiasa disesuaikan pikeun ngaiklankeun sagala proyek numutkeun pamundut pelanggan. Winders kabel silikon henteu ngan ukur alat pikeun ngabéréskeun workstation anjeun, tapi ogé saluran anu saé pikeun nembongkeun ideu atanapi konsep anjeun.

Specificatisaterusna:

  • Bahan: Silikon sareng sajabana
  • Desain sareng ukuranana: Muatan kapang gratis kanggo desain kami anu parantos aya, desain khusus
  • anu disambut.
  • Kelir: Tiasa cocog sareng warna PMS, atanapi dumasar kana sarat anjeun.
  • Logo: Logo tiasa sidik, emboss atanapi debossed ku warna dieusian
  • Paking: 1 pc / poly bag, atanapi turutan pitunjuk anjeun
  • MOQ: 200 PCS

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami