Tag Bagasi PVC Lemes

Jalma-jalma sok nempatkeun tag dina koper koper pikeun misahkeun anu nyalira ti anu sanés. Pikeun ngabédakeun koper anjeun gancang nalika nuju di perjalanan, cara anu pangsaéna nyaéta nganggo tag koper Soft PVC kalayan logo anjeun atanapi karakter khusus anjeun.


Detil Produk

Jalma-jalma sok nempatkeun tag dina koper koper pikeun misahkeun anu nyalira ti anu sanés. Pikeun ngabédakeun koper anjeun gancang nalika nuju di perjalanan, cara anu pangsaéna nyaéta nganggo Soft PVC Luggage Tag ku logo anjeun atanapi karakter khusus anjeun.

 

PVC Lemes Tag koperngagaduhan seueur kaunggulan ngabandingkeun anu sanés, sapertos logam, plastik palastik, tag koper kai atanapi kertas. PVC LemesTag koperlangkung lemes, langkung fleksibel, langkung warni sareng langkung nyerep tibatan tag Bagasi logam, anu paling ngabédakeun nyaéta tag koper PVC lemes moal keyeng saatos dianggo lami. Tag Bagasi PVC lemes langkung awét tibatan bahan kai. Tag Lemes Koper PVC lemes moal pegat dina cai ngabandingkeun sareng tag koper kertas.

 

Fitur tag Lemes PVC Bagasi tiasa didamel dina 2D atanapi 3D, éta bakal langkung kubik tibatan anu keras dina PVC. Embossed, Debossed, warna dieusian, dicitak atanapi laser ukiran laser anu sayogi dina tag Lemes PVC Bagasi. Inpormasi lengkep tiasa dicitak atanapi ditulis dina tag Lemes PVC Bagasi. Tali kulit atanapi palastik ngabantosan anjeun pikeun nyimpen atanapi ngarobih tag koper sacara bébas iraha waé.

 

Spésifikasi:

  • Bahan: Lemes PVC
  • Motif: Die Struck, 2D atanapi 3D, sisi tunggal atanapi sisi ganda
  • Kelir: Warna tiasa cocog sareng warna PMS
  • Rengse: Sagala jinis bentuk disambut, Logos tiasa dicitak, timbul, Laser terukir sareng kitu henteu
  • Pilihan Gagantél umum: tali palastik transparan, tali kulit, tali PU sareng sajabana.
  • Paking: 1 pc / kantong poli, atanapi numutkeun pamundut pelanggan
  • MOQ: 100 PCS

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami