Raja-raja

Ngagaduhan masalah pikeun milarian kado praktis pikeun konsumén anjeun? Penguasa pribadi mangrupikeun kado anu sampurna anu tiasa dianggo dina kahirupan sadidinten.


Detil Produk

Ngagaduhan masalah pikeun milarian kado praktis pikeun konsumén anjeun? Penguasa pribadi mangrupikeun kado anu sampurna anu tiasa dianggo dina kahirupan sadidinten.

 

Pretty Shiny ngabekelan alat tulis sakola anu pas, alat tulis kantor kalebet penguasa. Penguasa awét, diandelkeun. Kalayan desain anu akurat dicitak dina inci sareng séntiméter, gunana pikeun anjeun pikeun milih salah sahiji timbangan pikeun dianggo sareng bakal tahan kana paménta anu dianggo sadidinten.

 

Kami nyayogikeun kai, plastik sareng penguasa silikondina sababaraha warna, janten anjeun tiasa milih penguasa anu paling merenah pikeun ningkatkeun mérek anjeun! Upami anjeun hoyong anu langkung pribadi, khusus atanapi anjeun badé mésér penguasa unik, kersa kirimkeun kami pesen kalayan pamundut anjeun.

 

Fitur Kalebet:

  •    Bahan: PVC, silikon, PP, ABS, ABS + AS, PET, logam, kai jsb.
  •    Dicitak dina dua inci sareng séntiméter, jelas tandana pikeun ukuran anu merenah anjeun
  •    Alat ukur permukaan lemes lemes, masihan anjeun pangalaman anu saé
  •    Aplikasi anu lega, cocog pikeun bumi, kantor, khususna pikeun murid sakola sareng guru
  •    Harga Kompetitif, Sampel Gratis, Desain Karya Seni Gratis

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk