Béda sareng lanyard tradisional, lanyard anu disesuaikan langkung narik ati. Lanyard bisa dihasilkeun kalayan pangaruh bercahya, nambahan rhinestones, atanapi nambihan karakter pangumpulan. Lanyard ieu tiasa dianggo dina acara-acara khusus. Misalna, pangaruh bercahya ngajantenkeun lanyard katingali dina poek, anu seueur dianggo nalika wengi ngaji, klub wengi sareng sajabana Anjeun henteu hariwang yén logo na henteu tiasa ditingali handapeun wengi. Logo na bakal langkung saé ditampilkeun dina poék. Nambahkeun rhinestones atanapi karakter pangumpulan ngajantenkeun lanyard langkung mode. Rhinestones rada ngagurilap handapeun cahaya panonpoe, budak awéwé resep kana lanyard ieu. Lanyard dijual panas dina unsur modis ieu. Nonoman resep kana lanyard ieu sareng janten tanda pantunna. Logo na tiasa diwujudkeun dina seueur prosés sapertos percetakan silkscreen, transfer panas, anyaman sareng sajabana.     Anjeun panginten janten lieur kana prosés mana anu dianggo salaku pikeun lanyard khusus anjeun. Tinggalkeun patarosan ieu ka kami, tim penjualan profesional kami bakal nyayogikeun saran anu pantes, henteu ngan ukur ngajantenkeun logo anu beredar, tapi ogé kompetitif dina harga. Eureun ragu sareng ngahubungi kami sakaligus. Jian bakal janten supplier jangka panjang sareng dipercaya anjeun.