Lemes PVC Coasters

Anggo Soft Coasters PVC pikeun ngajagi méja sareng méja sareng cangkirna. Ieu ngajantenkeun hirup anjeun langkung mewah sareng ngeunah. Coasters biasana dipaké dina bar, Banquets, kulawarga sareng pihak. Kami salawasna ngadamel Coasters ku Lemes PVC, silikon, Logam, kai atanapi kertas pilihan. The Soft PVC Coasters anu t ...


Detil Produk

Anggo Soft Coasters PVC pikeun ngajagi méja sareng méja sareng cangkirna. Ieu ngajantenkeun hirup anjeun langkung mewah sareng ngeunah. Coasters biasana dipaké dina bar, Banquets, kulawarga sareng pihak. Kami salawasna ngadamel Coasters ku Lemes PVC, silikon, Logam, kai atanapi kertas pilihan. The Soft PVC Coasters anu paling populér kusabab ciri anti cai. Pikeun nahan cangkir, gelas, atanapi mug kalayan cairan, Lemes Pvc PVC tiasa nyingkahan baseuh sareng putus dina waktos anu pondok. Kalayan bahan PVC Lemes anu fleksibel, Lemes Bahan Px PVC moal ngarusak bisi pasisian turun tina méja atanapi méja. Padu PVC Lemes merenah pikeun nempatkeun logo warna-warni anjeun di sisi payun atanapi tukang, kalayan timbul, debossed, warna dieusian, dicetak atanapi proses téknis ukiran. The PVC lemes Coasters tiasa desain tunggal, 2 lembar, 3 lembar atanapi kuantitas per set pikeun paking.

Padu PVC anu lemes murah kalayan kualitas luhur, warna warni, sareng desain anu jelas, saé pisan kanggo promosi atanapi souvenir anu kedah dijaga lami-lami. Bentuk umum Soft Coasters PVC buleud atanapi pasagi, ukuranna sakitar 80 ~ 100 mm, tapi bentuk sareng ukuran anu anjeun pikahoyong sok sayogi kalayan jumlah sakedik muatan anu disiapkeun. Urang Lemes Pompa PVC didamel ku bahan PVC Lemes anu ramah sareng lingkungan, tiasa disayogikeun dina waktos anu pondok kalayan harga anu wajar sareng kualitas ogé.

Spésifikasi:

  • Bahan: Lemes PVC
  • Motif: Die Struck, 2D atanapi 3D, sisi tunggal atanapi ganda
  • Kelir: Warna latar tukang tiasa cocog sareng warna PMS
  • Rengse: Sagala jinis bentuk, Logos tiasa dicitak, embossed, Laser terukir jeung sajabana
  • Pilihan Gagantél umum: Henteu aya kantétan atanapi anu disesuaikan
  • Paking: 1 pc / kantong poli, atanapi numutkeun pamundut pelanggan
  • MOQ: 100 PCS

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami