Nampi koin anu dipersonalisasi dina harga kalapa kalayan nilai anu dianggap tinggi   Unggal koin tangtangan ngagaduhan desain unik anu kagolong kana organisasi anu diwakilanana, sapertos pikeun cabang militér, unit individu, grup khusus bahkan misi khusus. Anggota jasa dipikanyaho ngembangkeun seueur koleksi koin tantangan nalika waktos aranjeunna militér. Aranjeunna ngaraos kareueus sareng raos milik nalika nembongkeun rupa-rupa koin.     Ti saprak 1984, pabrik kami parantos nyayogikeun jutaan koin tangtangan militér kalayan kapuasan 100%, saham koin kami 90% pasar Éropa sareng Amérika Serikat. Koin tangtangan sacara lengkep disaluyukeun pikeun cocog sareng spésifikasi anjeun. Kanggo fleksibilitas desain anu leres, anjeun tiasa milih koin hiji atanapi dua sisi kalayan warna dina hiji atanapi dua sisi. Upami anjeun ngagaduhan ideu anu anjeun hoyong nyobian, bagikeun ka kami, kami damel sareng anjeun pikeun mastikeun yén desain anjeun sadayana anu anjeun pikahoyong!     Spésifikasi   ● Bahan: alloy seng, kuningan, sutra sterling ● Ukuran umum: 38mm / 42mm / 45mm / 50mm ● Kelir: imamel keras imamel, enamel lemes atanapi teu aya warna ● Rengse: ngagurilap / matte / antik, dua nada atanapi eunteung pangaruh, 3 sisi ngagosok ● Teu aya watesan MOQ ● Pakét: kantong gelembung, kantong PVC, kotak buludru deluxe, kotak kertas, dudukan koin, lucite dilebetkeun 2