Hiasan Akrilik, Tag sareng Batur

Hiasan Akrilik, Tag sareng Batur
Item kado ideu cocog pikeun penjualan, souvenir, iklan, promosi. Kalayan transparansi anu saé, katingalina méwah. Kaca gampang pecah, maka produk akrilik mangrupikeun gaganti anu pangsaéna. Sareng ngabandingkeun sareng gelas, akrilik langkung énggal, sareng langkung gampang kéngingkeun bentukna. Sareng gratis biaya kapang tapi ku bentuk khusus. Kalayan kaunggulan ieu, produk akrilik beuki populér, khususna di Jepang. Anime populér, seueur produk periferal didamel tina akrilik.
Hubungi kami pikeun nyiptakeun desain anjeun nyalira.


Detil Produk

Ragam hias akriliks, Tag sareng Batur

Item kado ideu cocog pikeun penjualan, souvenir, iklan, promosi. Kalayan transparansi anu saé, katingalina méwah. Kaca gampang pecah, maka produk akrilik mangrupikeun gaganti anu pangsaéna. Sareng ngabandingkeun sareng gelas, akrilik langkung énggal, sareng langkung gampang kéngingkeun bentukna. Sareng gratis biaya kapang tapi ku bentuk khusus. Kalayan kaunggulan ieu, produk akrilik beuki populér, khususna di Jepang. Anime populér, seueur produk periferal didamel tina akrilik.

Hubungi kami pikeun nyiptakeun desain anjeun nyalira.

Spésifikasi

  •    Prosés Logo: percetakan UV / percetakan PET / Silkscreen percetakan / lebetkeun kertas dicitak
  •    MOQ: 100 pcs
  •    Ukuran: Tingali kana pamundut konsumén

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami