Panyekel Kartu silikon

Panyekel kartu telepon silikon mangrupikeun barang anu sampurna pikeun promosi, hadiah, iklan, hiasan sareng sajabina. Kalayan pita perekat 3M nempel di sisi tukang, wadah kartu silikon awét pikeun dianggo lami, cukup kuat henteu gampang murag. Rupa-rupa ukuran pas pikeun ngagem gaya ponsel anu béda tina merek terkenal di mana waé dunya, pikeun sampurna nyepeng kartu kiridit, kartu ID, kartu titik, kartu tanda terima kas, kartu transportasi, kartu kaamanan, kartu VIP, tikét, kontan, earphone, kabel data sareng sajabana


Detil Produk

Panyekel kartu telepon silikonmangrupikeun barang anu sampurna pikeun promosi, hadiah, iklan, hiasan sareng sajabina. Kalayan pita perekat 3M nempel di sisi tukang, wadah kartu silikon awét pikeun dianggo lami, cukup kuat henteu gampang murag. Rupa-rupa ukuran pas pikeun ngagem gaya ponsel anu béda tina merek terkenal di mana waé dunya, pikeun sampurna nyepeng kartu kiridit, kartu ID, kartu titik, kartu tanda terima kas, kartu transportasi, kartu kaamanan, kartu VIP, tikét, kontan, earphone, kabel data sareng sajabana

 

Muatan kapang gratis pikeun desain anu aya, sareng desain ti nasabah disambut. Fungsi tambahan sanés tiasa dihontal kalayan kantétan sapertos wiper layar serat mikro, langkung kantong pikeun 2 kartu atanapi langkung panyekel, stiker atanapi anu sanés.

 

Specificatisaterusna:

  • Bahan: Silikon sareng sajabana
  • Desain sareng ukuranana: Muatan kapang gratis kanggo desain kami anu parantos aya, desain khusus
  • anu disambut.
  • Kelir: Tiasa cocog sareng warna PMS, atanapi dumasar kana sarat anjeun.
  • Logo: Logo tiasa dicitak, embossed, debossed sareng warna dieusian
  • Kantétan: pita perekat 3M sareng anu sanésna
  • Paking: 1 pc / poly bag, atanapi turutan pitunjuk anjeun
  • MOQ: 500 PCS

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami