Pesona Telepon

Pabrik urang nyayogikeun rupa-rupa pesona telepon sélulér didamel tina differnt tina bahan logam. Pesona telepon logam sayogi kalayan desain 2D atanapi 3D. Gambar kartun atanapi maskot khusus sareng logo sadayana tiasa dilarapkeun.


Detil Produk

Aya sababaraha pesona gaya Pretty Shiny tiasa ngahasilkeun. Pesona telepon biasana dihubungkeun sareng alat sélulér ngalangkungan konektor telepon atanapi colokan silikon, sababaraha telepon tiasa ngagaduhan liang loop anu tali tiasa dipasang sareng tali telepon ogé ngagaduhan fungsi tambahan sapertos ngabersihan layar. Disamping pesona,wadah teleponpanas pisan. Pesona tiasa ditambih dina wadah pikeun ngajantenkeun pikaresepeun sareng praktis, Pretty Shiny berperan dina ngajantenkeun pesona janten langkung ciri. Kaluar tina rentang logam, urang ogé tiasa nyayogikeun PVC, silikon, kulit, sulaman pikeun ngajantenkeunana. Jasa karya seni gratis sareng sampel anu aya aya sayogi. Upami anjeun ngagaduhan minat, punten kersa ngahubungi kami.

 

Sciri khas:

  • Kapang anu aya sayogi
  • Gantelanana pesona: inten, lampu LED, layar bersih, layar usap, ranté bal
  • Hiasan: digantungkeun dina konci, telepon sélulér, kaméra, tas, laptop
  • Ukuran khusus, warna, logo.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami