Telepon Mat Anti-Slip Pad

Anti-slip pad atanapi mat tiasa ngajaga telepon sélulér anjeun, kacamata hideung, konci sareng barang-barang sanés dina dasbor mobil anjeun tanpa geser nalika anjeun nyetir. Anjeun ogé tiasa nganggo éta di dapur, kamar mandi sareng kantor pikeun ngajaga kaayaan. Éta kado idéal pikeun promosi, premium, iklan, souvenir ...


Detil Produk

Anti-slip pad atanapi mat tiasa ngajaga telepon sélulér anjeun, kacamata hideung, konci sareng barang-barang sanés dina dasbor mobil anjeun tanpa geser nalika anjeun nyetir. Anjeun ogé tiasa nganggo éta di dapur, kamar mandi sareng kantor pikeun ngajaga kaayaan. Éta kado idéal pikeun promosi, premium, iklan, souvenir, aksésoris mobil sareng hiasan. Éta ogé tiasa dianggo salaku coaster atanapi lebu di bumi, kantor, atanapi sakola.

Katerangan:

  •    Dijieunna tina non-toksik, teu aya bau PU Gel sareng PVC lemes, moal deformasi sareng narekahan
  •    Kalayan nyerep super kuat, anti slip sareng shockproof
  •    Gampang dianggo, henteu peryogi perekat atanapi magnet
  •    Dianggo deui, tiasa dicabut, tiasa dicuci sareng tiasa diangkut

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami