Produk lawon sejarah panjang, ayeuna didamel ku mesin. Pabrik urang didirikeun taun 1984, kami gaduh seueur pangalaman dina sulaman & produk anyaman. Staf urang hiji tiasa ngoperasikeun seueur mesin. Sareng hiji mesin tiasa kéngingkeun 20-30pcs produk anu sami dina waktos anu sami.   Kami ngadamel pabrik produk lawon ieu janten efisiensi tinggi. Maka klien tiasa kéngingkeun kalayan harga anu murah. Urang tiasa nyayogikeun sulaman sareng produk anyaman. Produk sulaman & anyaman populér salaku bagian tina hiasan pikeun baju / topi / kantong. Utamana MOQ lemah sareng waktos nuju produksi pondok pikeun desain Disesuaikan. Sakitu seueur klien milih ieu pikeun ngadamel logo / desainna teras ngalampirkeun kana produk utami. Sareng logo jenis ieu langkung stabil, sareng saatos sababaraha kali nyeuseuh tetep tetep sakumaha aslina. Logo sulaman gaduh pangaruh 3D. Sareng pikeun sababaraha desain khusus, tiasa ngajantenkeun desain hidep. Salaku conto, sababaraha sato kalayan buuk. Threads tiasa ngajantenkeun rambut langkung saé pikeun penampilan sareng rampa. tapi pikeun sababaraha logo leutik sareng hurup anyaman tiasa kéngingkeun detil anu langkung saé. Sareng urang tiasa nganyam nganggo logo sulaman dina hiji produk. Sareng kami salawasna masihan bongbolongan anu pangsaéna pikeun klien kami.   Wilujeng ngirim desain anjeun ka kami!