Pita biasana dianggo salaku bagian penting tina medali. Pita tiasa disayogikeun dina bahan anu béda sapertos poliéster, mindahkeun panas, anyaman, nilon sareng sajabana.Éta gumantung kana pilihan klién sareng kumaha logo anu kedah diwujudkeun. Upami logo na ngagaduhan warna anu luntur, lanyard anu ditransfer panas seuseueurna dipilih henteu ngan kusabab harga kalapa na, tapi ogé permukaan na langkung lemes. Logo dina lanyard poliéster biasana nyetak silkscreen atanapi percetakan CMYK. Anyaman atanapi nilon lanyard henteu biasana dipilih ngémutan biaya na sadayana. Ukuran standar pita nyaéta 800mm ~ 900mm. Kadang-kadang klien resep langkung lami, éta disambut. Kacuali tina bahan pita sareng logo na, bagian penting tina pita nyaéta kualitas ngaput. To connect with medali, éta tiasa V dijahit atanapi H ngaput. H ngaput henteu peryogi aksésoris logam, sedengkeun V ngaput peryogi cincin pita & cincin luncat pikeun nyambungkeun pita sareng medali. Kualitas ngaput kami réngsé ku pagawé anu rada ngalaman, anu tiasa mastikeun kualitas jahit anu unggul.     Salaku panyadia kado promosi profesional, urang tiasa nawiskeun produk set sadayana kalebet pengepakan. Henteu janten masalah pikeun ngahubungkeun kami pikeun mésér pita hungkul atanapi mésér sadaya produk kalebet medali, duanana disambut. Kami di dieu ngantosan patarosan anjeun.