Tali silikon

Bahan silikon henteu ngan ukur lemes sareng awét, éta ogé kuat sareng saé dina gampang dilucurkeun sareng malleability. Seueur tali silikon anu liar dianggo dina kahirupan urang, sapertos tali silikon telepon deui, lanyard silikon, tali sapatu silikon, band silikon sareng sajabina. Tali silikon kuat sareng ipis ...


Detil Produk

Bahan silikon henteu ngan ukur lemes sareng awét, éta ogé kuat sareng saé dina gampang dilucurkeun sareng malleability. Seueur tali silikon anu liar dianggo dina kahirupan urang, sapertos tali silikon telepon deui, lanyard silikon, tali sapatu silikon, band silikon sareng sajabina. Tali silikon kuat sareng ipis, aranjeunna nahan barang pageuh ku kakuatan elastis. Logo tiasa dicitak, embossed atanapi warna debossed dieusian dina awak tali silikon, ogé tiasa dilakukeun dina silikon atanapi tag PVC anu sanésna teras dirakit dina tali silikon pikeun nunjukkeun ideu sareng konsep anjeun. Tali silikon bahkan didamel babarengan unsur-unsur hérang atanapi lampu hérang janten langkung pikaresepeun sareng menawan. Kombinasi ngajantenkeun tali silikon langkung fungsional sareng dipilih pikeun promosi, bisnis, hadiah, pesta, olahraga, sakola sareng tujuan sanés.

Specificatisaterusna:

  • Bahan: Silikon sareng sajabana
  • Desain sareng ukuranana: Muatan kapang gratis kanggo desain kami anu parantos aya, desain khusus
  • anu disambut.
  • Kelir: Tiasa cocog sareng warna PMS, atanapi dumasar kana sarat anjeun.
  • Logo: Logo tiasa sidik, emboss atanapi debossed ku warna dieusian
  • Paking: 1 pc / poly bag, atanapi turutan pitunjuk anjeun
  • MOQ: 200 pcs atanapi katerap kantétan

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami