Gelang & Gelang PVC lemes

Gelang PVC lemes anu sampurna pikeun déwasa atanapi murangkalih dina sagala rupa kasempetan. Pigeulangan PVC Lemes didamel ku bahan PVC lemes kalayan cetakan casting paéh. Bahanna lemes, fleksibel, awét, sareng lingkungan. Ukuran umum nyaéta 220 mm pikeun déwasa atanapi 190 mm pikeun murangkalih, sedengkeun ukuran anu dikustomisasi mangrupikeun ...


Detil Produk

Gelang PVC lemes anu sampurna pikeun déwasa atanapi murangkalih dina sagala rupa kasempetan. Pigeulangan PVC Lemes didamel ku bahan PVC lemes kalayan cetakan casting paéh. Bahanna lemes, fleksibel, awét, sareng lingkungan. Ukuran umum nyaéta 220 mm pikeun déwasa atanapi 190 mm pikeun murangkalih, sedengkeun ukuran anu disayogikeun sayogi kalayan ngaluarkeun kapang anyar kalayan biaya alit. Sagala jinis gaya Gelang PVC Leuleus sapertos gelang, gelang, band konyol, gelang gelang, jam tangan sareng fungsi sanésna kalayan sababaraha hiasan anu populér di saluruh dunya. Logo ngarobih anu embossed, debossed, warna ngeusi, dicitak atanapi laser ukiran. Épék 2D sareng 3D kalayan bagéan warna anu saé pisan pikeun nunjukkeun peunteun logo anjeun, sareng ngajantenkeun desain anjeun langkung hirup sareng jelas. Teu MOQ kawates, waktos produksi pondok, kaamanan kualitas luhur sareng jasa anu saé mangrupikeun kaunggulan kami pikeun ngabantosan anjeun langkung seueur. Gelang Gelang PVC Leuleus sareng gelang kami nganggo logo khusus anjeun sareng sababaraha rupa kombinasi warna bakal nyumponan paménta anjeun ka déwasa atanapi pigeulang barudak sareng pasar gelang ngalegaan.

Spésifikasi:

  • Bahan: Lemes PVC
  • Motif: Maot Struck 2D atanapi 3D
  • Kelir: Warna latar tukang tiasa cocog sareng warna PMS
  • Rengse: Logo tiasa dicitak, embossed, debossed tanpa warna, debossed sareng warna dieusian, laser ukiran sahingga henteu
  • Pilihan Gagantelkeun Umum: NO gagantel dina ngadukung atanapi potongan waja pikeun bandampuk
  • Paking: 1 pc / polybag, atanapi numutkeun pamundut pelanggan
  • MOQ: Teu aya MOQ terbatas, langkung seueur, harga langkung saé

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami